Kurz motýľ + chrobák 23.05.2025 Košice
Kategória: | Naše služby a kurzy |
---|
Entomologický kurz preparácie hmyzu - motýľ a chrobák
Objavte fascinujúci svet entomológie na praktickom kurze preparácie hmyzu, kde sa naučíte základy práce s exemplármi motýľa a chrobáka. Kurz je vhodný pre začiatočníkov aj nadšencov, ktorí si chcú vyskúšať prípravu a preparáciu vlastného exemplára pod odborným dohľadom.
Čo vás čaká:
- Úvod do manipulácie s hmyzom a základy entomologickej preparácie
- Základy správneho uchovania preparovaných exemplárov
- Správne vlhčenie exemplárov a príprava na preparáciu
- Praktická ukážka techník preparácie
- Individuálna práca: každý účastník si sám vypreparuje motýľa aj chrobáka
V cene kurzu je zahrnuté:
- 1 motýľ Papilio ulysses
- 1 chrobák Eupatorus gracilicornis
- Všetky potrebné pomôcky na preparáciu (napínadlo na motýle, preparačná doska, špendlíky, pinzety, box a rozprašovač na vlhčenie)
- Odborné vedenie a podpora počas celého kurzu
Vami vypreparované exempláre, vrátane pomôcok použitých na kurze si odnesiete domov a sú zahrnuté v cene kurzu.
Organizačné informácie:
- Dátum a čas: 23.05.2025 o 16.30 hod.
- Miesto konania: Inštitút vzdelávania veterinárnych lekárov, Cesta pod Hradovou 13/a, Košice
- Dĺžka kurzu približne 1,5 až 2 hodiny
- Minimálny počet účastníkov: 8 osôb
- Maximálna kapacita kurzu je 16 miest
- V prípade nenaplnenia minimálnej kapacity bude kurz zrušený a plná suma vrátená
Storno podmienky:
- Zrušenie 6 a viac dní pred konaním: vrátenie 100% ceny
- Zrušenie 5 až 2 dni pred konaním: vrátenie 50% ceny
- Zrušenie 1 deň pred alebo v deň konania: poplatok je nevratný
Podmienky účasti pre osoby mladšie ako 18 rokov:
Účasť je možná iba v sprievode dospelej osoby, ktorá za účastníka preberá zodpovednosť, alebo po predložení písomného súhlasu zákonného zástupcu.
Tešíme sa na vás - spomaľte a ponorte sa do detailného sveta hmyzu, ktorý si vlastnoručne uchováte navždy.
Organizátor si vyhradzuje právo na zmenu termínu alebo miesta konania kurzu. V takom prípade budú všetci prihlásení účastníci včas informovaní.
Pozrite si na našom YouTube kanáli ukážku preparácie chrobáka v podobnej veľkosti:
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.